ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ της Ένωσης Ναυτών έπεσε φέτος στο Στάθη Καγιαλέ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ PENEN_Dalakogeorgos-Kayales-Korkidis

13 Ιανουαρίου, 2017 | από JOURNALIST.gr

Η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), έκοψε την πίτα της, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ. Ο πρόεδρος Αντώνης Νταλακογεώργος μιλώντας στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στους αγώνες των ναυτεργατών κατά τη χρονιά που πέρασε και στις ευθυγραμμισμένες με τα μνημόνια κυβερνητικές μεθοδεύσεις που έπληξαν κεκτημένα ασφαλιστικά – εργασιακά δικαιώματα και απειλούν με αφανισμό τον κλάδο.

Ο κ. Νταλακογεώργος, κάλεσε ναυτικούς και εργαζόμενους άλλων κλάδων σε ευρεία συσπείρωση, προκειμένου να ανατραπούν πολιτικές που πλήττουν εργαζόμενους και κοινωνία.

Στην τελετή κοπής πίτας για το 2017, τα 2 φλουριά έπεσαν στον ΓΓ Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής, Χρήστο Λαμπρίδη και στο δ/ντή Σύνταξης του SHIPPINGnet.EU και του JOURNALIST.gr, Στάθη Καγιαλέ.

►ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: http://www.shippingnet.eu/penen-kopi-pitas-kalesma-gia-neous-agones/


PENEN_dalakogeorgos-Kayales-300Ο Στάθης Καγιαλές, εξέφρασε την συμπαράστασή του στους αγώνες των ναυτεργατών, δηλώνοντας ότι και ο ίδιος μετά το λύκειο είχε ενταχθεί στη ναυτική οικογένεια αποκτώντας ναυτικό φυλλάδιο, αλλά οι σπουδές και η αγάπη του για τη δημοσιογραφία τον κράτησαν τελικά στη στεριά.


Φωτό: Ο πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ Αντώνης Νταλακογεώργος, ο Στάθης Καγιαλές. Στη μεγάλη φωτό διακρίνεται και ο γεν. γραμμ. της ΠΕΝΕΝ, Νίκος Κροκίδης

.


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΝΕΝ


fyladio-kayales-OK

Το φυλλάδιο ναυτικού του Στάθη Καγιαλέ

Ετικέτες: , , , , ,


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Επιστροφή στην αρχή ↑