ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ απολύσεις εργαζομένων από ελληνική αλυσίδα μικρών σουπερμάρκετ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ apoliseis

31 Δεκεμβρίου, 2016 | από Στάθης Καγιαλές

Ελληνική αλυσίδα σουπερμάρκετ, με 2 brand name, απέλυσε πρωτοχρονιάτικα προσωπικό, με τη δικαιολογία ότι «δεν βγαίνει» και… υποσχέθηκε (μέσω του κομιστή των απολύσεων) ότι θα κλείσει 3 ή 4 υποκαταστήματα θυγατρικής της, απολύοντας όλους τους εργαζόμενους της, μετά από την ετήσια απογραφή.

Το αίσχος αυτό, που αποτελεί επιχειρηματική πολιτική της επιχείρησης, το JOURNALIST.gr θα το πολεμήσει, για να πέσουν οι «μάσκες» περί στήριξης κάποιων ελληνικών επιχειρήσεων, που αδιάντροπα και απάνθρωπα απολύουν εργαζόμενους και μάλιστα πρωτοχρονιάτικα, ενώ συνέχεια ανοίγουν νέα υποκαταστήματα, στηριζόμενες στην εκμετάλλευση των εργαζομένων, που καταπατώντας εργασιακά δικαιώματα, τους στύβουν πρώτα σαν λεμονόκουπες.

Αυτό, ονομάζουν όλα τα μνημονιακά κόμματα ως «επιχειρηματικότητα». Και αυτά που κυβερνούν σήμερα και το άλλο που θέλει να πάρει την σκυτάλη στις επόμενες εκλογές, ενώ ο κ. Κούλης του, έχει προαναγγείλει ότι θα τους μειώσει και το φόρο…

Αυτός που σαν υπουργός έτρωγε… αμάσητους τους δημόσιους υπαλλήλους και σαν πρωθυπουργός θα πλουτίσει το… γεύμα του και με τους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα.

Για τους «δήθεν» που κυβερνούν σήμερα, τους… αριστερούς με τη νεοφιλελεύθερη δεξιά πολιτική, ουδέν σχόλιον. Τους αφήνουμε στη λήθη της ιστορίας και στο… ράφι τους, που δεν θα είναι ράφι σουπερμάρκετ!

Στάθης Καγιαλές

Ετικέτες: , , , , , , , , , ,


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Επιστροφή στην αρχή ↑