ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ: Ετοιμάζονται για τη μεγάλη αρπαχτή, πουλώντας… «προστασία»

ΣΧΟΛΙΑ karagiozis_aggelos.sakketos-1

14 Δεκεμβρίου, 2013 | από Στάθης Καγιαλές

0

Μας έχουν φλομώσει με τη δήθεν διαπραγμάτευση με την τρόικα για τη δήθεν «προστασία» της πρώτης κατοικίας από τις κατασχέσεις. Μιλάμε για… σκληρή διαπραγμάτευση! Πέφτουν… κορμιά, το ένα πίσω από το άλλο μετά από κάθε σύσκεψη και το αποτέλεσμα να μην καταλήγουν σε… συμφωνία.

Έτσι το πάνε: Τελευταία στιγμή πριν από την πλήρη απελευθέρωση, θα μας παρουσιάσουν ένα σχέδιο ΑΡΣΗΣ της προστασίας με «ασφαλιστικές δικλείδες» (έτσι θα χαρακτηρίσουν το έγκλημα), για τους αδύναμους κ.λπ. – κ.λπ.  και θα πανηγυρίζουν για το… κατόρθωμα και τη… λαϊκή ευαισθησία τους!

Και μετά θα αρχίσουν και επίσημα οι αθρόες κατασχέσεις, με κριτήρια που οι ίδιοι θα θεσπίσουν για να αρπάξουν τις περιουσίες του κοσμάκη. Αυτό δεν κάνει άλλωστε και το ίδιο το κράτος για χρέη προς το Δημόσιο, ανεξαρτήτως ποσού; Το ίδιο το κράτος δεν προστατεύει τους πολίτες του, προκειμένου να εισπράξει τούβλα και τσιμέντο από αυτούς που δεν έχουν ούτε ευρώ για το γάλα των παιδιών τους.

Αυτοί, λένε ότι θα προστατεύσουν τον κόσμο από τις τράπεζες!!! Και έτσι να ήταν, τα σπίτια δεν θα καταλήξουν στις τράπεζες αλλά χωρίς μεσάζοντες, απευθείας στους κατακτητές, που κατακλέβουν τον εθνικό πλούτο και δημεύουν τις ζωές μας! Και θα συνεχίσουν να μας πουλάνε… προστασία!

ΥΓ 1: Μπορούν να μας πουν οι πολιτικοί απατεώνες, αφού μέχρι 12/12/2013 προστατεύεται η πρώτη κατοικία, γιατί δεν κυνηγούν τις τράπεζες που ήδη παίρνουν σπίτια;

ΥΓ 2: Γιατί η κυβέρνηση δεν προστατεύει την πρώτη κατοικία και για χρέη προς το δημόσιο;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην αρχή ↑