ΠΡΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: Η ιστορία δεν δικαίωσε κανένα «Τσολάκογλου»!

ΣΧΟΛΙΑ xoraENkamino

24 Ιουνίου, 2015 | από Στάθης Καγιαλές

Είναι κάτι παραπάνω από θλιβερή (για τους ίδιους και εξοργιστική για όλους τους υπόλοιπους), η προσπάθεια που κάνουν οι γνωστοί «αστέρες» της ΝΔ στη τι-βι, για να πείσουν εαυτούς και αλλήλους για τον «πατριωτισμό» τους, που έχασαν στο δρόμο από τα Ζάππεια προς το Μαξίμου. Οι γνωστοί «Σαμαράδες», παρατρεχάμενοι και λοιποί μαϊντανοί της πολιτικής.

Σε όποιο κανάλι και αν τους δείτε, εμφανίζονται -αρχικά- ικανοποιημένοι με την προοπτική ευόδωσης της διαπραγμάτευσης Τσίπρα, διακηρύττοντας ότι έτσι θα απολέσουν τη ρετσινιά τους ως «Τσολάκογλου», προσομοίωση που οι ίδιοι κάνουν, με τις αναφορές τους!

Εμφανίζουν τη συμφωνία που αναμένουν όσο τίποτα άλλο, ως συνέχεια (αλλά κακέκτυπο) της δικής τους πολιτικής, ως… πλυντήριο για να νίψουν τα δικά τους ανομήματα – εγκλήματα.

Όσο και να προσπαθούν, η ρετσινιά δεν ξεκολλά από πάνω τους, γιατί όπως διδάσκει η ιστορία αυτού του τόπου, κανένας «Τσολάκογλου» και ποτέ δεν δικαιώθηκε! Αλλά αυτοί όλοι επιμένουν, πιστεύοντας ότι στο τέλος θα μας πείσουν ακόμα και ότι ο… Ιούδας φιλούσε υπέροχα!

Στ. Καγ.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Επιστροφή στην αρχή ↑