ΟΥΣΤ: Η απάντηση που δεν θέλουν και δεν μπορούν να δώσουν οι Σαμαροβενιζέλοι στους αποικιοκράτες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ BOST_pontoporos-neo

15 Δεκεμβρίου, 2014 | από Στάθης Καγιαλές

Του Στάθη Καγιαλέ

– Έφυγε η… ζάχαρη από τον… κουραμπιέ του «σαξές στόρι»
– Οι Σαμαροβενιζέλοι, έσκιζαν… καλτσόν και όχι μνημόνια!
– Με νέο πρόεδρο το Σταύρο Δήμα, θα εξασφαλίσουν τη μούγκα στη στρούγκα για νέες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου
– Με το δίλλημα «εκλογές ή σταθερότητα» πάνε να καταργήσουν το… πολίτευμα
– Ποιοί και γιατί δεν θέλουν εκλογές;
– Η ωμή παρέμβαση Γιούνκερ και λοιπών στα εσωτερικά μας

Ακόμα δεν ξεκαθάρισε καλά – καλά το τοπίο για το πότε θα έχουμε εκλογές και βγήκαν σεργιάνι στα ΜΜΕ οι… διεθνείς Σειρήνες των μνημονίων, με υποδείξεις προς τους Έλληνες ψηφοφόρους, για το τί να ρίξουν στην κάλπη!

Όπως έκαναν και στις προηγούμενες εκλογές, το 2012. Οι ξένοι αποικιοκράτες… ψηφίζουν Σαμαρά και Βενιζέλο για να βάλουν ολοκληρωτικά στο χέρι την Ελλάδα. Είναι οι άνθρωποί τους, που τους στηρίζουν όταν το καθεστώς υποταγής που έχουν επιβάλει, «απειλείται» με… εκλογές!

Αυτή τη φορά, «σημαιοφόρος» της εκστρατείας της συγκυβέρνησης της υποτέλειας Σαμαρά – Βενιζέλου, είναι ο Γιούνκερ και ο Μοσχοβισί. Αυτός που διαφημίζουν τα συστημικά κανάλια στην Ελλάδα, περίπου ως «εθνικό ευεργέτη» και «μέγα φιλέλληνα».

Μιλάμε για τέτοια ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας, που όμοιες ενέργειες συναντάμε σε χώρες αποικίες, αυτών που οι Σαμαροβενιζέλοι, ΓΑΠ και συνοδοιπόροι, μας τους συστήνουν ως σωτήρες!

Αυτοί οι «σωτήρες» και τα ξένα ΜΜΕ, μπαίνουν χοντρά στο παιχνίδι για να καταργήσουν τις εκλογές. ΟΙ Σαμαροβενιζέλοι, τα τζιράκια και οι δορυφόροι βουλευτές που θα ψηφίσουν Δήμα, έχουν σαν δικαιολογία την… καταστροφή. Λες και έχει μείνει τίποτε στην Ελλάδα, που θα κινδυνεύσει να το χάσει.

BOST_pontoporos-originalΜε το «ευρώ» θα μας πάρουν, ότι μας έχει μείνει. Με το κοινό νόμισμα, που οι ξένοι μας επιβάλλουν να το πληρώνουμε με αίμα, θα μας πάρουν ότι έχουμε και δεν έχουμε. Με την συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων θα εξασφαλίσουν τη συνέχεια στο μεγάλο φαγοπότι που ξεκίνησαν επίσημα από το Καστελόριζο. Με νέο πρόεδρο το Σταύρο Δήμα, θα εξασφαλίσουν τη μούγκα στη στρούγκα και τις υπογραφές στα διατάγματα νομοθετικού περιεχομένου, που θα παραχωρήσουν και την τελευταία σπιθαμή γης και την τελευταία σταγόνα ύδατος στους αποικιοκράτες.

Η συγκυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της, βάζουν το δίλλημα: ΕΚΛΟΓΕΣ ή ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ! Αποκηρύττουν, δηλαδή, την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για να συνεχίσουν την πολιτική παράδοσης της χώρας στους ξένους και της φτωχοποίησης του λαού της. Αυτό το λένε ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. Ναι, προχωρούν με σταθερότητα στην εκποίηση… και στην κατάργηση του δημοκρατικού πολιτεύματος, με… αιτιολογία, σοβαρούς οικονομικούς και εθνικούς λόγους!

Αλήθεια, όλος αυτός ο… εμετός (εδώ και ένα χρόνο) για το σαξές στόρι, πού πήγε; Μπαρούφες ήταν. Πριν από λίγο καιρό οι Σαμαροβενιζέλοι, υποτίθεται πως σκίζανε τα μνημόνια και όχι… καλτσόν!

Κάποια δεκανίκια (βλέπε μερίδα της ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ και κάποιους «ανεξαρτητοποιημένους» βουλευτές), ως… κύμβαλα αλαλάζοντα, εφευρίσκουν προτάσεις και πλατφόρμες, που έχουν ένα στόχο: Να ματαιώσουν την άμεση προσφυγή στις κάλπες και να τις μετατρέψουν σε… καλένδες!

Ποιοί είναι αυτοί, που δεν θέλουν εκλογές; Μας λένε τα παπαγαλάκια, ότι ο ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές! Λένε ψέμματα!

Εκλογές δεν θέλουν όλοι αυτοί οι μνημονιακοί βουλευτές, που σαν στηθούν οι κάλπες, θα βλέπουν την έδρα τους στη Βουλή μόνο μέσα από αναμνηστικές φωτογραφίες. Όλοι αυτοί που θα χάσουν το βόλεμα, αυτό που εξασφάλισαν με το «γιες μεν» κόντρα στα συμφέροντα της πατρίδας και του λαού της.

Όλοι αυτοί, λένε πώς θα ψηφίσουν για πρόεδρο το Δήμα, γιατί αυτό τους υπαγορεύει το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον της πατρίδας και του λαού. Ψέμα! Το δικό τους συμφέρον και μόνο, υπηρετούν και κρύβονται πίσω από την προεδρική εκλογή!

Η σημερινή επικαιρότητα, είχε και μια ακόμα μεγάλη αποκάλυψη, δια στόματος Σοφίας Βούλτεψη και Γιάννη Στουρνάρα:

Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, δήλωσε ότι «οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης έχουν απευθύνει σαφείς προειδοποιήσεις προς την Αθήνα για κήρυξη πιστωτικού γεγονότος εφόσον προκηρυχθούν εκλογές» (δηλαδή: πτώχευση)!!!

Αργότερα αναγκάστηκε να ανασκευάσει, δηλώνοντας ότι: «Έκανα αναφορά και στην έκθεση του διεθνούς οίκου Moody’s περί αρνητικού πιστωτικού γεγονότος, καθώς και στις υποβαθμίσεις από τους διεθνείς οίκους χωρών όπως η Γαλλία και η Φινλανδία. Είναι προφανές ότι ουδέποτε υιοθέτησα κάτι τέτοιο…»

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; Είναι προφανές ότι η κυρία Σοφία… ενέργησε ως εκπρόσωπος των διεθνών οίκων (μεταφέροντας τις θέσεις τους) και όχι ως εκπρόσωπος κυβέρνησης μιας ανεξάρτητης χώρας που διατηρεί τα κυριαρχικά δικαιώματά της.

Μή σας φοβίζουν όλες αυτές οι παλινωδίες και τα τεχνάσματα του καθεστώτος της υποτέλειας, που δεν θέλει να αφήσει τις καρέκλες!

Μήν τους φοβάστε. Κατά βάθος τους έχουν ξεγραμμένους και οι αποικιοκράτες εντολοδόχοι τους, που τελευταία τους υπαγόρευαν τις εντολές τους με… μέιλ στα λάπτοπ!

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Εικονογράφηση: Επικαιροποιημένη γελοιογραφία του Μποστ (εντός του κειμένου η αυθεντική) 


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Επιστροφή στην αρχή ↑