ΝΑΙ, θέλουν η Ελλάδα να γίνει Κούβα για να καπνίζουν στις ξαπλώστρες τους πούρα Αβάνας

ΣΧΟΛΙΑ POURA-1

1 Ιουλίου, 2015 | από Στάθης Καγιαλές

►Του Στάθη Καγιαλέ

Αρχισαν οι δουλοπρεπείς και τα συμφέροντα να σφίγγουν από τώρα το σκοινί στο λαιμό του λαού για να ψηφίσει «ναι». Οι κάλπικοι υπερασπιστές της ενότητας του λαού, μιλάνε για διχασμούς, που προκαλεί η δημοκρατική έκφραση του λαού με ένα δημοψήφισμα.

Μιλάνε για πείνα, φτώχεια, δυστυχία, απομόνωση που δήθεν θα φέρει το «όχι» για να γυρίσουν το λαό πίσω στα μνημόνια και στα τελεσίγραφα των αποικιοκρατών με νέα μέτρα σκληρότερα και από το μέιλ Χαρδούβελη.

Μιλάνε για Κούβες κ.λπ. που δήθεν κρύβει το «όχι». Είναι οι ίδιοι που θέλουν η Ελλάδα να γίνει κάτι χειρότερο και από Κούβα: Αποικία! Και να απολαμβάνουν την εύνοια των αποικιοκρατών αφεντικών τους, καπνίζοντας πούρα… Αβάνας. Και να οργανώνουν διακοπές στην… Κούβα, ενώ ο λαουτζίκος να μην έχει λεφτά ούτε για βενζίνη για να πάει στο χωριό του.

Αυτό που δεν λένε είναι ότι με το «ναι» που καλούν το λαό να ψηφίσει στο δημοψήφισμα, συμφωνούν με τα μέτρα που προτείνει η σύγχρονη αποικιοκρατία ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ! Η αλήθεια είναι ότι αν θα ανέτρεπαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, θα έπεφταν στα 4 και θα ομολογούσαν υπακοή και πίστη στους αποικιοκράτες, σερβίροντας τον ραγιαδισμό, ως «δρόμο» που οδηγεί στην ανάπτυξη και σωτηρία της Ελλάδας.

Το λόμπι της υποτέλειας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και κάποιοι… Λεβέντες, αντιστέκεται σθεναρά κόντρα στα πραγματικά συμφέροντα του λαού. Αυτός ήταν και ο λόγος της έκτακτης δημιουργίας του Ποταμιού, προκειμένου να κρατήσει το… χείμαρρο διαρροής ψηφοφόρων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κατέρρεαν, προς ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ… Ένα Ποτάμι δημιούργημα των Μίντια και των διαπλεκόμενων συμφερόντων, που μόνιμα παλεύουν για να ποδηγετήσουν τη λαϊκή αγανάκτηση και ετυμηγορία!

Και πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν, πλαστογραφώντας και την ουσία του δημοψηφίσματος και την ωμή πραγματικότητα που είναι «όχι» στα μέτρα εξόντωσης του ελληνικού λαού και της οικονομίας της χώρας.

Ο Τσίπρας λέει ότι η Ευρώπη είναι το σπίτι μας. Οι φορείς του «ναι» που «Μένουν Ευρώπη» θέλουν την Ελλάδα να είναι απλώς… ο φτωχός ενοικιαστής, πριν την… έξωση!

Πηγή φωτό: Μηχανή του Χρόνου


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Επιστροφή στην αρχή ↑