ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ – Σώσε το Ταμείο σου, που του βάζουν λουκέτο

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ESIEA_sinantisi-gia-EDOEAP_pannel-01

21 Σεπτεμβρίου, 2017 | από JOURNALIST.gr

Λουκέτο θέλουν να βάλουν στον ΕΔΟΕΑΠ μέσα σε τρεις μήνες από σήμερα και στη θέση του να στήσουν  ένα άλλο φορέα στα μέτρα των εργοδοτών.
.

• Θα καθιερώνει σκόντο μέχρι  και 40 %  στο εργοδοτικό κόστος ασφάλισης, θα κόβει από την πρώτη στιγμή παροχές στην περίθαλψη και επικουρήσεις.
• 
Θα αφήνει εκτός τους άνεργους και απλήρωτους δημοσιογράφους και στο εξής όποιος θέλει εφάπαξ θα πληρώνει τις κρατήσεις από τη τσέπη του.

Κανείς δεν θα μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ξέρει και δεν τους γνωρίζει όπως και τις πολιτικές τους

Ταυτόχρονα όμως θα εξασφαλίζει παραγραφή εκατομμυρίων ευρώ, που είναι οι μέχρι σήμερα οφειλές από το αγγελιόσημο (διαφημιστικές εταιρείες, κανάλια, γραφεία ισολογισμών), τις εργοδοτικές εισφορές. Το ίδιο ισχύει και για ομόλογα εκατομμυρίων, που κάποιοι έσπασαν πριν την λήξη τους, στις μέρες του PSI, ζημιώνοντας το Ταμείο, όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής του ΕΔΟΕΑΠ.

Αυτή είναι η αλήθεια που θέλουν να κρύψουν και βιάζονται να κουκουλώσουν Καπάκος Αντωνιάδου και Γκανάς, που έχουν κάνει ιδιοκτησία τους την πρόταση Κυριακόπουλου, με φερετζέ μια ακόμη συνάντηση του Πετρόπουλου.

ESIEA_sinantisi-gia-EDOEAP_01Χθες, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, στην ΕΣΗΕΑ, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοικτή ενημερωτική  συνάντηση με πρωτοβουλία έξι εκλεγμένων μελών από την ΕΣΗΕΑ τον ΕΔΟΕΑΠ και την ΕΠΗΕΑ για να αποκαλυφθούν όσα απεργάζονται  οι εφιάλτες του κλάδου, που θέλουν να τελειώσουν τον ΕΔΟΕΑΠ της ζωής μας.

Στη συγκέντρωση μίλησαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, Γιάννης Αγγέλης, Νανά Νταουντάκη, Δημήτρης Τσαλαπάτης, τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, Πόπη Χριστοδουλίδου, Κώστας Ντελέζος και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ, Παναγιώτης Σκουτέρης.


ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ, μέλος Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ


ΝΑΝΑ ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ, μέλος Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ, μέλος Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ


ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ, μέλος Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ


ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΕΛΕΖΟΣ, μέλος Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ, μέλος Δ.Σ. ΕΠΗΕΑ

 

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Επιστροφή στην αρχή ↑