ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Απέλυσαν οριστικά την καθηγήτρια που έπιασε το γιό Σαμαρά να αντιγράφει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ colege.ATHENS_intelligentlife.gr

21 Δεκεμβρίου, 2013 | από JOURNALIST.gr

Με απόφαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου του υπ. Παιδείας, η Ευφροσύνη Μπουλουτά, που συνέλαβε τον γιο του πρωθυπουργού να αντιγράφει, τον Οκτώβρη, απολύεται οριστικά 5 μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, με το πρόσχημα ότι… δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να αποδείξουν ότι υφίσταται θέμα καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους της διοίκησης του Κολλεγίου Αθηνών.

Τα 3 μέλη του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου του υπ. Παιδείας (ΚΥΣΔΕ), έλαβαν την απόφαση να «εκτελέσουν» την Ευφροσύνη Μπουλούτα, θεωρώντας προφανώς πως μια εκπαιδευτικός με 21 έτη υπηρεσίας, που είχε αξιολογηθεί θετικά από τη διοίκηση του σχολείου, απολύθηκε «όλως τυχαίως», λίγες ημέρες αφού συνέλαβε τον γιο του πρωθυπουργού να αντιγράφει.

Η απόφαση του ΚΥΣΔΕ έχει ιστορική σημασία και θα επιφέρει δραματικές συνέπειες στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης αφού ανάβει το πράσινο φως να απολύονται χωρίς έλεγχο όλοι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που προτείνονται από τον ιδιοκτήτη ενός σχολείου προς απόλυση.
(πηγή: efsyn.gr)


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Επιστροφή στην αρχή ↑