Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην πλατεία Συντάγματος κόντρα στα μνημόνια

Νεότερα σχόλια 11 Φεβρουαρίου, 2015 | από Στάθης Καγιαλές

 

Οι Έλληνες ενωμένοι, έδωσαν ηχηρό μήνυμα στο Γιουρογκρούπ, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο, διαδηλώνοντας κατά της ανθρωπιστικής κρίσης, των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων που επέβαλαν στη χώρα οι σύγχρονοι αποικιοκράτες της Ευρώπης, με «βραχίονά» τους στην Ελλάδα, την κυβέρνηση του GAP, τις συγκυβερνήσεις ΣαμαροΒενιζέλων, Κυρ-Φώτηδων, Καρατζακάποιων, με… εφεδρείες, Ποταμιών.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και μετά από την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσαν στην κυβέρνηση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Όλοι οι άλλοι βουλευτές – κόμματα, αρνήθηκαν να στηρίξουν την πανεθνική προσπάθεια του ελληνικού λαού για να πάρει πίσω την ανεξαρτησία του, αυτή που παρέδωσε στους ξένους από το… Καστελόριζο ο Γιωργάκης και οι επόμενοί του νομοθέτησαν, σε βάρος της πατρίδας και του λαού.

Στη χθεσινή συγκέντρωση ακούστηκε από τους διαδηλωτές, αμέτρητες φορές ο εθνικός ύμνος και ενωτικά συνθήματα, όπως «Τσίπρας – Καμμένος, ο κόσμος ενωμένος», που έριξαν στο περιθώριο της ιστορίας, όλα εκείνα τα πολιτικά φαντάσματα της υποτέλειας, που εξακολουθούν να προωθούν με νύχια και δόντια τις εντολές της Μέρκελ και των συνεταίρων της, σύγχρονων αποικιοκρατών.

►Βίντεο: Στάθης Καγιαλές, Γιάννης Κοντιζάς

ATHENS, GREECE; FEB 11, 2015: Protest against austerity

Greeks protesting in front of the Parliament, raising Greek, Italian, Spanish, Cypriot and Portuguese flags, at the same time with the Eurogroup“s meeting

Video directed by Stathes Kayales, Yannis Kontizas


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Επιστροφή στην αρχή ↑