ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ: Ο τέως, νυν μόνιμος κάτοικος Ελλάδας και με κόμμα

ΠΡΟΣΩΠΑ Constntinos-eskitzoglou-zaimis_2011

16 Δεκεμβρίου, 2013 | από JOURNALIST.gr

0

Η βρετανική εφημερίδα «Γκάρντιαν» αποκάλυψε ότι η τέως βασιλική οικογένεια επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα, με προπομπό τον πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα, οι οποίοι έχουν ήδη μετακομίσει στην Αθήνα και διαμένουν σε διαμέρισμα που έχουν νοικιάσει από την κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου, Σοφία.

Δημοσιεύματα, κάνουν λόγο και για προθέσεις ανάληψης πρωτοβουλιών του Νικόλαου για τη δημιουργία πολιτικού κόμματος, με «προίκα» ψήφους που θα κόψει από τη Χρυσή Αυγή και τη στήριξη Ελλήνων επιχειρηματιών, ενώ πληροφορίες από το διαδίκτυο, εμπλέκουν και τα πρόσωπα του γιου της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτη, του πρώην υπουργού και φίλου του ΓΑΠ, Παύλου Γερουλάνου, κ. ά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εφημερίδα «Το Βήμα», φέρεται να αποτελεί την αιχμή του επικοινωνιακού δόρατος για τα σχέδια της τέως βασιλικής οικογένειας.

Constntinos-eskitzoglou-zaimis_1960
φωτό 2

ΦΩΤΟ 1: Γιάννης Κουμαράς, δημοσίευμα από SHIPPINGnet.EU

  • 1960-2011: Μετά από 51 χρόνια από την ιστορική ιστιοδρομία στη Ρώμη, το πλήρωμα του «Νηρέα» ξανασαλπάρει το καλοκαίρι του 2011 (πρώτη φωτό), όπως τότε, το 1960 (δεύτερη φωτό). Αυτή τη φορά όχι για να διεκδικήσει μετάλλιο σε αγώνες, αλλά για να θυμηθεί τα παλιά και να νοσταλγήσει… Ο τότε διάδοχος Κωνσταντίνος, ο Οδυσσέας Εσκιτζόγλου και ο Γιώργος Ζαΐμης


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην αρχή ↑