ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ: Ο κόσμος σας έμαθε και θα σας κρεμάσει!

Νεότερα σχόλια 19 Δεκεμβρίου, 2013 | από JOURNALIST.gr

Πληθαίνουν οι επικριτικές φωνές κατά των σύχγρονων «ευρωπαϊστών», που με τις πολιτικές τους βυθίζουν τη Γηραιά Ήπειρο στην ύφεση και τους λαούς στη φτώχια.

Ο Άγγλος ευρωβουλευτής, Γκόντφρι Μπλουμ στην τελευταία του ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο (21 Νοεμβρίου), εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά πάντων των καρεκλοκένταυρων της ΕΕ και των κρατών – μελών, λέγοντας ότι «το κράτος είναι οργάνωση κλεφτών».

Ο Μπλουμ, προχώρησε και… βαθύτερα, υποστηρίζοντας, ότι «η φορολογία είναι ένα σύστημα όπου πολιτικοί και γραφειοκράτες κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, για να τα σπαταλούν με τον πιο ειδεχθή τρόπο, κι” αυτό το Σώμα δεν αποτελεί εξαίρεση».

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν αναφερόμενος στη φορολογία και φοροδιαφυγή:

«Συνταρακτικά, και ειλικρινά δεν ξέρω πως δεν σας πιάνουν τα γέλια, όταν μιλάτε για φοροδιαφυγή. Ολόκληρη η Επιτροπή και οι γραφειοκράτες διαφεύγουν τη φορολογία. Εσείς δεν πληρώνετε φόρους, όπως πληρώνουν οι πολίτες». «Έχετε κάθε λογής ειδικές συμφωνίες, φορολογικούς συντελεστές, υψηλά αφορολόγητα και συντάξεις όπου δεν πληρώνετε συνδρομές. Εσείς είστε οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες στην Ευρώπη και εδώ κατηγορείτε τους πολίτες».

ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Για σασπένς ο Μπλουμ φύλαγε στους συναδέλφους του το… καλύτερο:
«Λοιπόν το μήνυμα έχει αρχίσει να φτάνει στ” αυτιά των πολιτών της ΕΕ, και σύντομα θα καταλάβετε πως οι ευρωσκεπτικιστές επανέρχονται με όλο και περισσότερα μέλη, κι” ακόμα χειρότερα για σας, καθώς ο κόσμος σας ανακαλύπτει και δεν θ” αργήσει να εισβάλει εδώ μέσα και να σας κρεμάσει

(πηγή:  Europarl, Το Χωνί)


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Επιστροφή στην αρχή ↑