ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ να πλέκουν γαϊτανάκια για το προφίλ του Σταύρου Δήμα

ΣΧΟΛΙΑ papagalakia_1

9 Δεκεμβρίου, 2014 | από Στάθης Καγιαλές

Άρχισαν τα παπαγαλάκια των τηλεοπτικών καναλιών (θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα) να πλέκουν γαϊτανάκια για το προφίλ του Σταύρου Δήμα. Πήγαν και στο χωριό του και βρήκαν γείτονες και φίλους για να συμπληρώσουν το… κάδρο! Μέχρι τις προεδρικές εκλογές θα ανακαλύψουν στο πρόσωπό του, όλο το …χρυσάφι του κόσμου, που αν θα το μετρούσαν με την ουγκιά, θα ξοφλούσαμε το… δήθεν χρέος που μας φόρτωσαν οι αποικιοκράτες!

Καλός πρόεδρος Δημοκρατίας θα είναι αυτός που θα αποκηρύξει την τρόικα και θα αγωνιστεί για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Κανείς άλλος και προπαντός αυτοί που κατάπιαν τη γλώσσα τους και έκλεισαν τα μάτια, υπογράφοντας φαρδιά-πλατιά τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που υποδούλωσαν τη χώρα στους ξένους αποικιοκράτες και φτωχοποίησαν το λαό της!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: Ο γιός του αρχιαποστάτη Κυριάκος, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, στη Βουλή, έδινε μαθήματα για το τί είναι και δεν είναι αποστασία, με φόντο την προεδρική εκλογή, υπερασπιζόμενος την πολιτική του άλλου αποστάτη και σημερινού αρχηγού του Αντωνάκη…

Οι φωτό από τα: roadhouse.gr & papagaloi.eu


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Επιστροφή στην αρχή ↑