ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΗ: Το οβελιστήριο «Ο Ωραίος» μας σερβίρει γύρο-πίτα 1 κιλού και 68 γραμμαρίων!

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ oraios_stathis-vasilis_1068gr-1

1 Φεβρουαρίου, 2014 | από Στάθης Καγιαλές

ORAIOS_souvlaki-1068gr-2

Η δοκιμή μας έπεισε! Το σουβλάκι του «Ωραίου»  στον Πειραιά με σεφ το Βασίλη Λάιο, μπήκε στη ζυγαριά και έγραψε 1.068 γραμμάρια. Ένα σουβλάκι λαχταριστό, με μυρωδάτο γύρο α΄ποιότητας από διαλεκτό χοιρινό κρέας, αρμονικά αρτυσμένο κατά το δέσιμό του στη σούβλα, ζουμερό στην πίτα μας (μπορείτε να το ζητήσετε και καλοψημένο – γριτσανιστό), με συνοδεία φρέσκιας ποιοτικής ντομάτας, ψιλοκομμένου σε λωρίδες ήπιας γεύσης κρεμμυδιού, τυλιγμένο σε πίτα – γίγας ψημένη στο κάρβουνο. Μπορείτε να προσθέσετε στην τυλιχτή σας απόλαυση μία από τις 3 σάλτσες που θα σας προτείνει το κατάστημα, η τζατζίκι και φρεσκοκομμένο μαρούλι, πιπεριά ψητή, κ.λπ.

Το τέλειο σουβλάκι για φάγωμα και για… παρέα, αφού σαν καθίσεις στην τι-βι, θα περάσεις ένα γευστικά μακρύ βράδυ, πλούσιο σε αρώματα! Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε μπύρες ή άφθονο αναψυκτικό, γιατί η ποιότητα και ποσότητα του τεράστιου τυλιχτού, θα σας παρασύρει στην χωρίς έλεος, κατάχρηση!

Για την ιστορία, ο πρωταθλητής στη γιγαντοφαγία στο οβελιστήριο «Ο Ωραίος», είναι ο Αρτέμης, με τυλιχτό γύρο 2 κιλών, που συνόδεψε με 1,5 λίτρο αναψυκτικό! Στη φωτό η δοκιμή του JOURNALIST.gr (αριστερά ο «Ωραίος» Βασίλης Λάιος και δεξιά ο δ/ντής σύνταξης του πόρταλ μας, Στάθης Καγιαλές).

ORAIOS_souvlaki-1068gr

ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ «Ο ΩΡΑΙΟΣ»
στον Πειραιά και στη Ν. Ιωνία

 

 

 

 

 

 


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Επιστροφή στην αρχή ↑