ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ: Σκοτώνουν “τ” άλογα” όταν γεράσουν (ή ασθενήσουν), με… γενόσημα και πλαφόν στις δαπάνες υγείας!

ΣΧΟΛΙΑ GENOSHMA_vouli

26 Ιουλίου, 2012 | από Στάθης Καγιαλές

Πολύ ευρηματικά μυαλά αυτά της παγκόσμιας διακυβέρνησης! Με πρόσχημα το δημόσιο χρέος και την διευθέτησή του, αφού έριξαν τις ευθύνες στις κοινωνίες για την “άσωτη ζωή” τους, τώρα έχονται να μαζέψουν όλο το χαρτί (του κοσμάκη) και να μεταβάλλουν το… δόγμα “δουλεύουμε για να ζούμε” σε “ζούμε για να δουλεύουμε”, με συνθήκες εργασιακού μεσσαίωνα και πάει λέγοντας!

Όμως, δεν άφησαν έξω από το σχεδιασμό τους, τις “μή παραγωγικές” τάξεις της κοινωνίας: Τους υπερήλικες και τους ασθενείς! Και επειδή δεν μπορούν να ανοίξουν σύγχρονους καιάδες για να εξοντώσουν αυτούς που μόνο “ξοδεύουν”, βρήκαν τρόπο να τους αφανήσουν!

Πώς;

  • Με τα γενόσημα, που έτσι κι αλλιώς είναι φθηνά “δολοφονικά όπλα” και στοιχίζουν φθηνότερα από μία… σφαίρα!
  • Με το πλαφόν των 1.500 ευρώ ετησίως στα έξοδα ιατροφαρμακευτικής – νοσοκομειακής περίθαλψης, που προσπαθούν (σιγά – σιγά), με το σταγονόμετρο της προπαγάνδας (ένα βήμα πίσω, δύο μπρος), να περάσουν στη… θερμοκοιτίδα των πειραμάτων, την Ελλάδα!

Σημείωση: Τα 1.500 ευρώ ετησίως, δεν φτάνουν σε ένα χρόνια νοσούντα να αντιμετωπίσει, όχι τις επιπλοκές της ασθένειάς του, αλλά ούτε την ελάχιστη αγωγή που απαιτείται. Όπως και σε περιπτώσεις ατυχημάτων με σοβαρούς τραυματισμούς είτε στο δρόμο είτε στην εργασία).

Όλα αυτά με το γενόσημο “χάπι” της συναίνεσης, που εξασφαλίζουν οι συγκυβερνήσεις “εθνικής σωτηρίας” (βλέπε εθνοκάθαρσης – γενοκτονίας) και τα Μνημόνια – μνημόσυνα, που στήνουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες (και έπονται και άλλοι), χωρίς κόλυβα, γιατί κι αυτά… στοιχίζουν!

(φωτό: drtsili.blogspot.com)


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Δημοσιογράφου →Επιστροφή στην αρχή ↑